woensdag 17 november 2010

Winkelproblemen

De winkel die tot gisteren actief was, heb ik zelf gebouwd. Helaas heb ik daar geen opleiding voor gedaan en heb ik alles zelf moeten uitvogelen. Dat ging wonderbaarlijk goed, echter had ik er te weinig vertrouwen om volgende stappen te zetten. Ik heb bijvoorbeeld geen verstand van een site beveiligen en durfde het daarom niet aan om Ideal aan te bieden.
Als er ook iets niet goed zou gaan op de site dan ben ik niet in staat om eea op te lossen.

Daarom heb ik besloten om de oude winkel "dicht" te doen en een nieuwe te openen. Helaas heb je niet 1-2-3 een domeinnaam gewijzigd naar een andere aanbieder dus daarom is de nieuwe webwinkel voorlopig te vinden op http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/deleuksteluiertaarten

Dat is de nieuwe winkel. Mooi, fris, fruitig en vooral veilig! En daarom ook met Ideal betalingen. Super toch? Via de tijdelijke link kunnen jullie alvast wennen en hij is gewoon actief dus bestellingen zijn welkom! ;-)
Wanneer deze nieuwe winkel via het oude vertrouwde adres beschikbaar is krijgen jullie een seintje. Als je nu trouwens naar www.deleuksteluiertaarten.com en www.deleuksteluiertaarten.nl gaat dan zie je de tijdelijke link ook staan.

Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor jullie begrip!

groetjes Angela