zondag 24 oktober 2010

nieuwe kadootjes

Vandaag heb ik nieuwe kadootjes in de webwinkel geplaatst. Omdat er veel vraag is naar neutrale kadootjes en in een bepaalde prijsklasse, heb ik daar deze keer extra rekening mee gehouden. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij:
-Schitterend zilver
-Setje girafje
-Kadomand girafje
-Luiertaart girafje midi
-Papa en mama zijn lief

Girafje is hier veelvuldig aanwezig en terecht. Het is een lief figuurtje in heldere kleuren die zowel voor jongens als meisjes erg leuk is om te geven. Bovendien is girafje op de spuugdoekjes en slabbertjes geborduurd. Dit zorgt voor een goede kwaliteit en kleurbehoud, ook bij veelvuldig wassen en dat is zeker geen overbodige luxe bij deze artikelen.

Deze week heb ik ook de brievenbuskadootjes aangevuld. Je vindt hier nu labeldoekjes en speendoekjes in blauw/lime of fuchsia/lichtrose. Labeldoekjes zijn heerlijke doekjes voor de kleintjes om mee te knuffelen en tutten. En de speendoekjes hebben een extra stukje stof waarmee de speen kan worden vastgemaakt.

Ook nieuw zijn deze slabbertjes met grappige opdrukken, welke ook zijn geborduurd. U kunt ze vinden bij de brievenbuskadootjes.

Bedankt voor het kijken. En heeft u een vraag, opmerking of speciaal verzoek? Mail het me dan: deleuksteluiertaarten@gmail.com .
groetjes Angela

zondag 17 oktober 2010

Rommelmarkt en hyves

Aanstaande zondag is er een rommelmarkt bij mij achter, georganiseerd door 2 dames uit de buurt. Erg leuk en nog leuker is dat ik er sta met mijn kraamkadootjes.
Een hele fijne manier om de buurt kennis te laten maken met mijn webwinkel!
Voor deze gelegenheid (en natuurlijk omdat de verkoop leuk loopt) heb ik nieuwe spulletjes ingekocht. Nieuwe slabbertjes, speendoekjes, labeldoekjes, knuffels. En ik ga deze week druk aan de slag met nieuwe kadootjes.

Wil je komen kijken?
Rommelmarkt 24 oktober. Grasveld Negende Reit/Bruistensingel in 's-Hertogenbosch. Van 8.00 tot 17.00 uur.

Je kunt me trouwens ook vinden op hyves. Ik doe mijn best om deze actueel te houden, net als de weblog. http://leuksteluiertaarten.hyves.nl

groetjes Angela

zaterdag 16 oktober 2010

op verzoek

Om de mogelijkheden nog te benadrukken wil ik jullie graag deze kadootjes laten zien, welke op aanvraag gemaakt zijn.


Onderstaande berenknuffels waren reeds gekocht door de gever, ik heb deze mee verwerkt in een kadomand. Het verzoek was een neutrale mand.
Neutrale mand 1:

inhoud: wit gevlochten mandje, knuffel, XL slabber, witte sokjes, zwitsal Slaap Zacht, dove mini's voor mama, badspeeltje

Neutrale mand 2:
Inhoud: zinken emmertje, slabbertje girafje, spuugdoekje girafje, mutsje "hello world", zwitsal tube creme en zwitsal wascreme



Onderstaande mand is gemaakt voor een meisje. In overleg gekozen voor een rompertje met naam en verder aangevuld met leuke kadootjes.

Kadomand meisje:

Inhoud: wit gevlochten mandje, slabbertje papa, rompertje met naam (zie detailfoto), pampers luiers, knuffel, 2 paar sokjes (zie detailfoto)


Detailfoto's

rompertje op naam
sokjes verwerkt als roosjes